Find kontorartikler, der skåner miljøet

Forestil dig, at du skal ind til morgenmøde sammen med resten af kontoret. I sidder ved et langt træbord, du har en blyant i hånden, og der flyder rundt med papir på bordet. Du tænker sikkert ikke over det, men hver eneste artikel i har i kontoret har en historie.

Træbordet kan være lavet af træ fra en skov, hvor der bliver fældet træer hensynsløst og det samme kan være tilfældet for blyanten og det papir, der flyder rundt på bordet. Det kan derfor være en god idé at tjekke op på, om det der bliver købt ind på jeres kontor er hentet ind under ordentlige forhold.

Led efter miljømærkende på dine kontorartikler

Kontorartikler der skåner miljøet

Når din virksomhed skal på indkøb efter artikler til kontoret, skal I derfor sørge for at lede efter de rigtige mærker. Svanemærket er altid et godt udgangspunkt, hvis man køber artikler, der kan påvirke vores sundhed. Ellers er det en god idé at lede efter fairtrade-mærket, der betyder, at møblerne er produceret under ordentlige forhold.

Hvis du sørger for det, vil du være sikker på, at I ikke ender med at sidde ved et bord på kontoret, som er lavet af en flok underbetalte børn i Afrika, Asien, eller et helt tredje sted i verden. Får i tjekket om artiklerne kommer et ordenligt sted fra, kan I holde rodede kontormøder med god samvittighed.

Kontorartikler, der skåner miljøet, koster ikke meget mere

I behøver ikke at skulle frem med den helt store pengepung for at betale for ting til kontoret, der ikke er lavet under skadelige forhold, eller der vil skade jeres arbejdsmiljø på jobbet. De mærker, der sættes på kontorartikler i dag, er ikke nødvendigvis sammenhængelige med pris, og det vil altså sige, at der mange steder produceres ting til kontoret billigt under ordentlige forhold.