Flere vælger et solcelleanlæg for at skåne miljøet

Det kan være rigtig svært at tage sig sammen til at købe solceller og skåne miljøet. Specielt, hvis man føler, at man ikke har penge til at lave en sådan investering. Der er dog meget, der tyder på, at der ikke er nogen grund til at kigge usikkert på pengepungen, hvis man vil erhverve sig den miljørigtige energi. Helt normal el er nemlig blevet så dyrt i Danmark i løbet af den sidste periode, at man kan spare så mange penge på solcelleenergi, at det kan blive en god forretning, ikke kun for miljøet, men også for ens bankkonto.

Miljøet fylder mere i vores købsbeslutning

Solcelleanlæg skåner miljøet

Ifølge flere leverandører er forbrugerne i højere grad begyndt at prioritere miljøet i købsprocessen. Det menes at være det globale fokus på miljøvenlighed der gør, at vi nu tænker mere over hvilke produkter der er de mest “rene” når det kommer til at minimere forurening. Idag modtager mange solcelle leverandører spørgsmål om, hvordan solceller og et solcelleanlæg bidrager til et renere klima og miljø.

Stødt stigende priser har stadig stor betydning for salg af solcelleanlæg

De nyeste tal afslører også, at man skal af med væsentligt flere penge, hvis man vil betale el, end man har skullet gøre i mange år. Fra 2005 til 2012 er prisen på el steget med 31 procent, og intet tyder på, at den er faldet siden. Det koster altså mange penge at have den traditionelle slags strøm.

På den modsatte side sparer man massevis af penge ved at købe en mere miljørigtig teknologi til at få strøm. Solcelleanlæg kan forsyne et helt hus, og man kan sagtens blande denne slags strøm med den helt almindelige. Samtidig kan man nemt dele solcelleenergi med en hel boligforening, med sin nabo eller med kollegaerne eller den anden arbejdsplads ved siden af.

Ydermere er det også muligt at få tilskud fra staten, således at det kan betale sig endnu bedre at købe denne energitype. Der er rigtig mange gode tilbud i markedet, og man er ved langt de fleste forhandlere sikret en meget lang garantiperiode, så man kan beholde teknologien længe. Derfor er det blot at komme i gang, inden hjælpeordningerne slutter.