Rengøringsvenlige gulvafløb skåner miljøet

Gulvafløb i badeværelseNoget af det mest irriterende når man er i bad, er hvis vandet stiger på grund af snavs og skidt i gulvafløbet. Alt for mange forsøger at løse problemet kemiske midler. Men faktisk er kemiske midler både skadeligt for miljøet og afløbsrørene. Men hvordan kommer man så problemet til livs?

Gå glad i bad

Klokken er 7.15 – vækkeuret ringer. Du står ud af sengen, sætter kaffen over og går ud på badeværelset for at tænde for vandet. Det her har du glædet dig til – et lækkert langt varmt bad. Den bedste måde at vågne og starte dagen på. Men da vandet er blevet varmt, og du skal til at under bruseren opdager du til din store skuffelse, at vandstanden i bruseren stiger, som var det et karbad, du skulle til at tage. Dit afløb er stoppet til. Derfor må dit lange varme vågne-ordentligt-op-bad nu i stedet blive til et hurtigt lynbad for ikke at få vand udover hele badeværelsegulvet.

Denne situation er der sikkert mange, der kan genkende. De fleste løser problemet ved at hælde afløbsrens eller klorin ned i afløbet for at rense det, men det er faktisk ikke det rigtige at gøre. For det første kan det skade dine afløb, især hvis de er gamle og rustne. For det andet, er det meget skadeligt for miljøet at bruge sådanne kemiske stoffer.

Vælg et rengøringsvenligt gulvafløb

Den rigtige måde at komme problemet til livs, så du skåner både gulvafløb og miljø, er ved at rengøre din rist og gulvafløb jævnligt, så skidt og hår ikke hober sig op nede i afløbet. Mange afløb er dog ikke særlig praktisk designet, når det handler om rengøring, og derfor er det for mange den eneste mulighed at bruge kemiske midler. Heldigvis har Unidrain designet afløb med rister, der er lette at rengøre. På den måde kan du uden besvær undgå tilstoppede afløb og igen gå glad i bad – uden vandstigning i brusebadet.

Læs mere om rengøringsvenlige gulvafløb her

Kommentarer
  1. Rasmus Lau

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *